Naar en van school

Kleuters

NAAR SCHOOL

De poort van de kleuterschool is geopend van 8u.25 tot 8u.40.  Je zet je kindjes tussen deze tijdstippen af aan de poort.  Er zijn dan steeds 2 leerkrachten op de speelplaats aanwezig.  

Ben je een beetje vroeger, dan kan je je kindje al afzetten op de speelplaats van de lagere school.  Daar is een vrijwilliger aanwezig die het toezicht verzorgt.

OPHALEN

Bij het belsignaal mag de poort van de kleuterschool geopend worden.  Ouders wachten op de speelplaats.  De leerkrachten sturen de kleuters één voor één naar buiten als ze jullie opmerken.

Lagere school

NAAR SCHOOL

De toegang tot de lagere school kan je kiezen : via de De Bruynlaan of via het Pannenhof.  Ben je met de fiets, dan kies je best het Pannenhof, want daar is de fietsenstalling.

OPHALEN

te voet of met de wagen

  1. Je hebt nog een jonger kind in de kleuterschool ?  Kies dan voor de uitgang langs het bosje (achterzijde van de school) : zo moet je als ouder niet rondom de school te lopen om je kinderen op te halen.
  2. Je hebt enkel kinderen van de lagere school?  Kies dan voor de uitgang langs de witte deur van de De Bruynlaan.  Je wacht als ouder voor de poortjes op de parking.  De leerkrachten sturen de kinderen naar de ouder

met de fiets

    Dan kies je de ingang via het Pannenhof.  Op die manier ben je snel in de fietsenstalling en kan je je fiets scannen met het buck-e-systeem.

Alleen naar huis

Als je kind alleen naar huis mag, geef je hier als ouder in het begin van het schooljaar toestemming voor.  De kinderen krijgen een geel kaartje aan hun schooltas en zo weten wij wie de school alleen mag verlaten.  Let op : verzekeringsgewijs neem je steeds de veiligste en kortste weg naar huis.